splash & fun – in the sun !

De ‘splash & fun‘-collectie van Lässig biedt een breed gamma zwemkleding, hoedjes, uv-shirts en andere functionele zon-accessoires voor de allerkleinsten. Deze collectie is ontwikkeld met oog voor detail en het comfort van baby’s en peuters. Het gebruik van sneldrogende, vochtabsorberende en naadloze stoffen zorgt voor maximaal draagcomfort. Bovendien hebben de designers van Lässig ook heel veel aandacht voor fashion en hygiëne. De collectie ziet er bijzonder leuk uit en is uiteraard super praktisch !

Functionele materialen, speciaal gemaakt voor baby’s
De geïntegreerde zwemluier van Lässig heeft een innovatieve vochtabsorberende voering, die vocht meteen afvoert naar een onderste laag zodat baby’s billetjes zo droog mogelijk blijven. En dit in tegenstelling tot gewone zwemluiers die het vocht verdelen over de hele bovenste laag, waardoor een grote vochtige oppervlakte in contact komt met baby’s huidje.

Klaar voor het strand !
Deze collectie bevat naast de gewone zwemluiers heel wat andere modieuze modelletjes zwemkleding zoals een hip badpakje, een trendy tankini, uv-shirts met korte of met lange mouwen voor jongens en meisjes, een board short en een strandponcho. Allemaal verkrijgbaar in verschillende stoffen en prints in alle maten van 6 maanden tot 36 maanden. De strandhoedjes, zonnebrillen en strandschoenen maken de collectie helemaal compleet.
De zwemkleding is bovendien UV beschermend met een factor 50+. In combinatie met zonnebrandcrème beschermt het de gevoelige huid van je kindje.

Have fun on the beach ! Splash, splash !

Bewonder nu de hele ‘splash & fun’ collectie !

Reageer